Difunt Montmeló

L’altar improvisat se situa sota un grafiti proper a les pistes del carrer de Tenerife. Foto cedida per Antonio Gómez

Nombroses espelmes i una corona de flors el recorden a les pistes del carrer Tenerife de Can Baró, sota l’antiga pedrera. Dijous a la nit, segons relaten els veïns, els seus amics li van voler fer un homenatge. L’Álex, de 21 anys, és un dels quatre difunts de l’accident de Montmeló.

“Van venir a posar espelmes i aquest matí les he envoltat amb una tanca metàl·lica perquè no les retirin els serveis de neteja ni hi vinguin els gossos”, explica l’Antonio, un veí del barri que fa 30 anys que viu aquí.

L’altar improvisat se situa sota l’ombra d’un grafiti, al costat de les pistes on l’Álex sovint venia a jugar a futbol. “Era molt conegut i estimat al barri, i li encantava l’esport”, explica una altra veïna. “Era molt bon noi”, afegeix.

Ara, els que el van conèixer estan pensant a fer un partit d’homenatge, sobretot per recordar-lo a través de la seva passió. “Quan mor algú, organitzem un partit”, explica la veïna. “Ho fem per recaptar diners si es tracta d’una persona de fora, per poder repatriar el seu cos, però també per recordar-lo”, afegeix.

Sens dubte, serà el partit més trist que viuran les pistes del carrer de Tenerife.