El cost mitjà al Districte és de 636,74 euros mensuals

El preu dels pisos de lloguer a Horta se situa per sota de la mitjana de la ciutat. Tenint en compte que a Barcelona la mitjana del lloguer és de 749,40 euros, el preu dels habitatges al Districte estaria per sota amb 636,74 euros mensuals, segons les dades de la Cambra de la Propietat Immobiliària.

Dels diversos districtes, Sants-Montjuïc (671,63 euros mensuals), Ciutat Vella (662,98 euros), Sant Martí (705,40 euros) i Sant Andreu (658,37 euros) i Horta són els que han ajustat més els preus a les circumstàncies del mercat immobiliari actual.

Segons les dades que es desprenen de l’informe, l’únic districte que ha augmentat els preus dels seus habitatges de lloguer és el de Sarrià-Sant Gervasi que amb 1.017,27 euros mensuals, s’ha alçat com la zona més cara de la ciutat. Tot i així, s’ha pogut constatar un augment moderat que contrasta amb la pujada de preu dels anys en que el sector estava en alça.

El comportament en els diferents districtes és bastant desigual i entre els diversos barris les diferencies poden ser abismals. Mil euros són la diferència entre llogar un pis a Pedralbes, on la renda mitjana supera els 1.500 euros, o a Ciutat Meridiana (Nou Barris) o Bon Pastor (Sant Andreu), on el cost mitjà és de 520 euros.

Segons la Cambra, s’espera que la contenció en els preus dels habitatges de lloguer a la ciutat es mantinguin durant els pròxims mesos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram