Una pacient fa rehabilitació al Pavelló Salut de la Vall d’Hebron. Foto: Laura Fíguls / ACN

El poliesportiu Olímpics de la Vall d’Hebron continuarà funcionant com a Pavelló Salut fins al pròxim 30 d’agost.

En paral·lel, la part esportiva de l’equipament reobrirà el 22 de juny. La recuperació dels esports serà “compatible” amb les necessitats sanitàries de l’Hospital de la Vall d’Hebron, segons han confirmat l’Ajuntament i la Generalitat a l’ACN. La part sanitària i l’esportiva es faran en espais diferenciats fins que el Pavelló Salut, on es fa rehabilitació de pacients amb seqüeles del coronavirus, deixi de funcionar.

El que la Generalitat i l’Ajuntament no han especificat és quins espais es destinaran a cada activitat, però des de l’hospital han recordat que al CEM Olímpics ja no hi ha pacients amb covid-19 i que, per tant, no hi ha cap risc de contagi.

D’aquesta manera, el CEM Olímpics és l’únic centre de la ciutat que es manté obert per donar servei a algun hospital després dels primers mesos de pandèmia, ja que el passat 25 de maig la Generalitat va tancar els del Centre Esportiu Municipal Guinardó i el Claror Marítim, que servien d’extensions a l’Hospital de Sant Pau i l’Hospital del Mar, respectivament.