Edgar Iglésias

El passat dissabte 12 de febrer les instal·lacions esportives de les Llars Mundet van acollir el Campionat de Catalunya Sub-19 de judo, un certamen que va comptar amb la participació de prop de 150 judoques.

Un dels triomfadors del Campionat va ser el judoca Edgar Iglésias Garcia, que va obtindre la medalla d’or en la categoria de menys de 73 quilograms. Iglésias, veí del districte i membre de l’equip de la Salle Horta, va imposar-se per ippon (la màxima puntuació que es pot obtenir al judo) en els cinc combats que va haver de disputar per alçar-se amb el títol de campió de Catalunya.

DILATADA TRAJECTÒRIA

Aquest no és el primer títol d’aquestes característiques que va a parar a les vitrines d’Edgar Iglésias, ja que es tracta d’un judoca que malgrat la seva edat (té 14 anys) ja compta amb un palmarés envejable; va ser cinquè en el darrer Campionat del Món disputat a Japó, va proclamer-se campió a cites mundialistes de Cuba, França i Andorra, i també atresora diferents campionats de Catalunya i un subcampionat estatal. A més a més, Iglésias s’ha convertit en una peça clau de la selecció catalana i espanyola i els seus resultats esportius es situen com una de les m

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram