El Banc d’Aliments ha aconseguit un total de 2.291 tones de menjar en la quarta edició del Gran Recapte. Es tracta d’una xifra rècord des de que es realitza aquesta campanya ja que suposa el doble aconseguit al 2011, i és molt superior a la fita que s’havien plantejat els organitzadors: 1400 tones.
Antoni Sansalvadó, president de l’entitat barcelonina, ha agraït a la societat catalana la seva “gran solidaritat i magnífica xifra d’aportacions”, que en poc més d’un mes permetran beneficiar a més de 230.000 persones amb carències alimentaries a través de les diverses entitats socials que participen en el repartiment.
Aquesta iniciativa, ha conseguit 1.870 tones en els supermercats adherits a les quatre províncies catalanes, una xifra a la que també s’hi han sumat les donacions realitzades a través dels caixers de La Caixa i les col·laboracions ciutadanes que s’han fet a través de missatges de text.

El Banc d’Aliments ha aconseguit un total de 2.291 tones de menjar en la quarta edició del Gran Recapte. Es tracta d’una xifra rècord des de que es realitza aquesta campanya ja que suposa el doble aconseguit al 2011, i és molt superior a la fita que s’havien plantejat els organitzadors: 1400 tones.  Antoni Sansalvadó, president de l’entitat barcelonina, ha agraït a la societat catalana la seva “gran solidaritat i magnífica xifra d’aportacions”, que en poc més d’un mes permetran beneficiar a més de 230.000 persones amb carències alimentaries a través de les diverses entitats socials que participen en el repartiment.  Aquesta iniciativa, ha conseguit 1.870 tones en els supermercats adherits a les quatre províncies catalanes, una xifra a la que també s’hi han sumat les donacions realitzades a través dels caixers de La Caixa i les col·laboracions ciutadanes que s’han fet a través de missatges de text.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram