La primera trobada es va fer de forma virtual. Foto: Carmel Amunt

L’associació Carmel Amunt, en el marc del Pla de Desenvolupament Comunitari del barri, ha posat en marxa aquest mes de març el cicle ‘Diàlegs comunitaris’ amb l’objectiu de donar veu a diferents col·lectius per tal que expressin com han viscut el primer any de la pandèmia. La primera sessió es va celebrar a principis de mes i, sota el nom de ‘El Carmel cuida’, va tenir com a protagonista el sector mèdic i sanitari.

Així doncs, en aquesta primera trobada hi van participar Alba Oliveres i Jordi Planes, metges dels CAP d’Horta i el Carmel, Joan Pol Sala, de Carmel Amunt i Jordi Jové, de la iniciativa Area-lab del barri de la Clota. Durant la xerrada van aparèixer diferents qüestions, com ara com s’ha afrontat des dels CAP una situació tan complicada com aquesta pandèmia, l’atenció als pacients, la fase actual de vacunacions o els escenaris de futur per a l’atenció primària, tot sempre des d’una òptica veïnal i comunitària.

Els ‘Diàlegs comunitaris’ tindran continuïtat els pròxims mesos amb noves trobades amb altres sectors rellevants del barri, com poden ser els comerciants, els joves o les xarxes de suport veïnal. Sempre amb la fórmula de ràdio i podcast per tal que hi pugui haver participació veïnal i els debats arribin a tothom.