Els Mossos van tallar el carrer. Foto: Twitter (@HabitatgeVKK)

Els veïns del carrer de José Millán González, al barri de Can Baró, es van despertar el passat 13 de febrer amb un fort desplegament policial per part dels Mossos d’Esquadra. El motiu, el desnonament d’un veí de 40 anys que vivia al número 12 i que s’enfrontava al setè intent de desnonament.

El Sindicat d’Habitatge de Vallcarca havia convocat una concentració de protesta, on van anar unes 70 persones, per mirar d’evitar el desnonament. Els manifestants, però, es van trobar la zona acordonada i el carrer tallat i no van poder acostar-se a l’edifici. Tot i això, es van viure moment de tensió amb els Mossos d’Esquadra, que van identificar dues persones. L’entitat va denunciar el fort desplegament policial.

1.040 EUROS
Des del Sindicat d’Habitatge van explicar que l’home, que vivia al pis des del 2015, va tenir durant tres anys un contracte de lloguer de 740 euros però que posteriorment la propietat li hauria augmentat 300 euros, fins als 1.040. La mateixa entitat també va alertar que l’afectat no té cap lloc on anar i va lamentar que la propietat s’havia negat a negociar-hi. A banda, el Sindicat també va denunciar que el pis estava en mal estat i que el propietari s’hauria negat sempre a fer reformes.