La Font d’en Fargues, un espai emblemàtic del barri. Foto: Districte

La reforma de la plaça de la Font d’en Fargues, malgrat el seu evident mal estat, haurà d’esperar. Tot i que estava previst que comencés a finals d’aquest any, finalment la urbanització d’aquest espai s’ajornarà pels problemes que s’ha trobat l’Ajuntament amb l’expropiació els terrenys.

El Districte ha explicat que la plaça està formada per tres parcel·les amb propietaris diferents, cosa que ha provocat que el procés d’expropiació del terreny tingui més entrebancs dels que es preveien. Actualment l’Ajuntament està treballant per adquirir les dues parcel·les que encara pertanyen a propietaris privats, mentre que ara un particular ha reclamat l’única que el consistori havia comprat l’any 2012. Això ha fet que aquesta expropiació s’hagi hagut d’aturar.

Per tal que no es perdi la partida pressupostària, el Districte ha decidit invertir els diners en la reforma dels jardins de l’Escola Municipal de Música Can Fargues. Precisament, l’escola, situada a la masia que hi dóna nom, s’inaugurarà el pròxim 10 de juny. La jornada estarà farcida d’activitats, hi haurà portes obertes, parlaments institucionals i concerts d’exhibició.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram