estrenyiment

Foto: Freepik

Segons els experts, entorn d’un 70% de la població pateix restrenyiment. Moltes d’aquestes persones pateixen també flatulències, perquè ambdós trastorns estan molt relacionats. Si no expulsem els excrements necessaris, es queden retinguts a l’intestí i bloquegen la sortida dels gasos que es van acumulant al nostre interior. Si aneu al bany cada dia i, tot i això, patiu flatulències, llavors és que no aconseguiu buidar completament l’intestí per algun motiu.

Al mercat hi ha pastilles o tractaments que poden ajudar-nos, tant amb el restrenyiment com amb les flatulències, però la solució no és prendre medicació, perquè el nostre intestí es tornarà mandrós i acabarà necessitant aquesta ajuda externa per sempre. L’única solució per a aquest problema és canviar la nostra alimentació i preocupar-nos cada dia per com i quan anem de ventre i si tenim o no flatulències.

Moltes persones s’avergonyeixen de parlar sobre aquestes coses, però el fet és que els nostres excrements hi tenen molt a dir sobre la nostra salut. Cal controlar-los i fer canvis en la nostra dieta per garantir una bona salut digestiva i intestinal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram