L’equip, agafant ànims després de no haver pogut pujar. Foto: Twitter

Desenllaç cruel. La UA Horta es va quedar sense opcions de jugar el play-off d’ascens a Tercera divisió en l’última jornada del campionat. L’equip només va poder empatar contra el Mataró al Feliu Codina (2-2), un resultat que, combinat amb la victòria per la mínima de la Jonquera contra l’Escala, va fer que els de l’Alt Empordà acabessin la lliga en segona posició i els hortencs a la tercera pel goal average, ja que els dos equips van cloure el campionat amb 58 punts.

“Els jugadors han treballat molt durant l’any, van quedar tocats”, explica a aquesta publicació Xavi Molist, tècnic de l’Horta. Tot i el cop, Molist elogia els seus homes i l’esforç que han fet en una temporada en la qual al principi “ningú” hagués dit que acabarien amb opcions de pujar. “La temporada ha estat molt bona”, afegeix, al cap i a la fi, Molist, que es mostra “orgullós de l’equip”. Ara l’equip ja prepara la pròxima temporada, en la qual l’objectiu serà “millorar l’anterior”, afirma Molist. Per aconseguir aquest objectiu i poder optar a pujar a Tercera, l’Horta ja ha renovat quatre jugadors –Gómez, Reyes, Jiménez i Abdul– i n’ha fitxat tres més –Lladó, provinent del Palamós; del Moral, fins ara al Castelledels, i Pou, de la Molletense–.

Per la seva banda, el passat 31 de maig el Martinenc va anunciar que de cara al curs que Agustín Vacas deixa el club després de 15 mesos al capdavant del primer equip. Tot just una setmana després, l’entitat va fer públic que Miguel López assumeix la banqueta del primer equip.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram