Els equips de bàsquet del districte que juguen competicions organitzades per la Federació Espanyola (FEB), el Lima-Horta i el Martinenc, esperen notícies definitives d’aquest organisme, presidit per Jorge Garbajosa.

En el cas del Lima, la immensa majoria dels clubs de Liga Femenina 2 van fer arribar a la FEB la seva voluntat de declarar la temporada nul·la per poder començar a pensar en la 2020-21, però encara no han rebut resposta. Les de Sergio Manzano ocupen el cinquè lloc en el grup B de la segona màxima categoria estatal. El club (que ha anunciat la renovació de Sergio García, tècnic del sènior masculí) ja ha publicat a les xarxes socials que segueix buscant jugadors per a les categories de formació.

El Martinenc, per la seva banda, espera el desenllaç de la lliga EBA. Igual que el conjunt del Virolai, els vermells eren un dels conjunts de la zona alta del grup C-A de la seva categoria, ja que amb cinc jornades encara per disputar-se, els del Guinardó només sumaven dos triomfs menys que el tercer, el CB Quart, el darrer dels equips que lluitarien per pujar a LEB Plata.