L’equip ha completat una gran primera volta. Foto: UAH

La vida somriu a la UA Horta. Tot i que els de Xavi Molist han encadenat cinc empats consecutius per tancar la primera volta, els blancs són líders amb 31 punts després d’haver completat la primera meitat de la competició. A més, en l’últim matx jugat al Feliu i Codina, el passat dia 18, l’equip va estrenar la nova gespa del camp, tot i que el Girona B no va permetre que la festa fos completa i va arrencar un punt al minut 90 (2-2).

Els de Xavi Molist són un dels clars candidats a l’ascens directe, però han vist com els darrers resultats de l’Andorra, el Mollet, el Farners i el Sants, combinats amb aquesta ratxa d’empats, retallaven la distància que havien aconseguit des del començament del curs.

Després d’haver encetat la segona volta del curs a domicili al camp del CD Masnou, els pròxims reptes per a l’equip seran la visita del San Juan Atlético de Montcada, un desplaçament a Sant Cugat i la visita de la Unió Esportiva Tona.

EL MARTINENC MILLORA
Al Guinardó també tenen motius per estar contents amb la dinàmica de l’equip. I és que després d’un inici de lliga amb certs dubtes i una sèrie de resultats irregulars van fer que l’equip estés més a prop de la zona baixa del que s’hauria pogut esperar a principis del curs.

El derbi contra l’Horta, però, va marcar un punt d’inflexió i, d’aleshores ençà, els de Miguel López han encadenat més de dos mesos amb bons resultats que han catapultat l’equip cap a la zona alta, tot i que encara són a tres partits del play-off. Els pròxims partits de l’equip vermell seran a casa contra el Tona, el pròxim dia 29, la visita a Vic el 5 de febrer i el partit contra el Farners al Guinardó.