Un moment de la cavalcada de l’any passat. Foto: CC

El conveni de “respecte territorial i col·laboració” signat entre Cor d’Horta i Carmel Comerç segueix donant els seus fruits. Si al juliol ja van celebrar una jornada de botigues al carrer conjunta al carrer Dante, de cara al pròxim dia 23 les dues associacions acolliran la quarta Cavalcada del Pare Noel, un esdeveniment que va néixer de la mà dels botiguers del Carmel però que enguany es fa extensiu al barri d’Horta. 

La desfilada arrencarà a dos quarts de set de la tarda a la plaça de les Palmeres i finalitzarà a la plaça Eivissa, després de la visita que el Pare Noel farà al Mercat d’Horta aquell mateix matí perquè els nens puguin demanar els regals que volen. D’aquesta manera, la desfilada recorrerà els barris del Carmel i d’Horta.

SOSTENIBILITAT
Per la seva banda, Cor d’Horta ja està immers en la celebració de Nadal amb tota una sèrie d’activitats que volen fomentar el “consum responsable”, segons informen des de l’eix, en la línia de la política municipal d’enguany de cara a Nadal. En aquest sentit, l’associació celebrarà tallers infantils del 22 de desembre al 4 de gener a diferents indrets del barri. Els participants podran aprendre a maquillar-se, a fer guarniments de Nadal amb productes reciclats o a cuinar.

A més, el pròxim diumenge dia 20 la plaça Eivissa acollirà la Fira de Nadal de Cor d’Horta, on es farà cagar el Tió, hi haurà actuacions artístiques i paradetes amb articles nadalencs.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram