Cor d’Horta destaca la bona afluència de visitants. Foto: CH

La Federació Cor d’Horta i Mercat va celebrar el passat dissabte 28 de maig la seva 21a Festa del Comerç al carrer, una cita que va tenir lloc als carrers Baixada de la Plana, Tajo i Lisboa i que va aplegar més de 100 botigues de l’associació.

Durant tot el dia es van celebrar activitats programades per a tots els públics, com ara actuacions musicals, tallers, dansa, concursos, degustacions i sortejos de premis. Paral·lelament, els comerciants de Cor d’Horta van poder mostrar els seus productes i ofertes de cara a l’estiu. Entre les activitats que van comptar amb més participació hi va haver la ludoteca, el taller de maquillatge infantil, el de xapes i un recapte solidar d’aliments.

Pel que fa a les actuacions, els grups DRumba2, Vilardellus, DJ No Hope i Gandwind African Folk van ser els encarregats d’animar el públic visitant durant una jornada que va oferir un temps perfecte.

Però com sol passar cada any, l’activitat preferida dels assistents va ser la rostida de la vedella. La cocció dels 200 quilograms de carn, realitzada a l’estil basc burduntzi, va arrencar ben d’hora per tal que a partir de dos quarts de 9 de la nit els visitants poguessin gaudir d’una porció. En total, segons l’eix, van repartir 1.500 trossos.