Arriba el bon temps i, amb ell, el BCN Moda al Carrer, el cicle de desfilades de moda impulsat per la Fundació Barcelona Comerç amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Generalitat.

D’aquesta manera, els comerciants podran mostrar les seves propostes de cara a la temporada de primavera-estiu, tant per a home com per a dona i infants. Les botigues que participen en la iniciativa sobrepassen les 200, les quals vesteixen els i les models professionals que desfilaran per diferents tarimes especialment habilitades a diversos llocs de la ciutat. Enguany obrirà foc l’Eix Sagrada Família amb una desfilada programada per al pròxim 20 de maig, i tancarà el cicle Barnavasi, de cara al 4 de juny. En total hi ha programats sis actes de moda –veure infografia–.

L’objectiu principal del BCN Moda al Carrer és exhibir una roba que es podrà comprar l’endemà a botigues situades a poca distància de la desfilada. Així, els comerciants poden presentar la seva oferta a un gran nombre de públic en un sol cop. I és que, segons l’experiència dels 10 anys de vida del BCN Moda al Carrer, els assistents a aquests espectacles es compten per milers. Cal destacar també que les botigues participants creixen any rere any.

Per altra banda, les desfilades apropen la moda i els complements a la ciutadania seguint els mateixos patrons que les d’abast internacional, tot i que sempre orientades cap als articles de les botigues de proximitat dels eixos comercials associats a la Fundació Barcelona Comerç.

Una ocasió per ajudar a incrementar les vendes i fidelitzar els clients amb uns espectacles dissenyats i pensats fins a l’últim detall i celebrats a llocs emblemàtics de cada districte.

El BCN Moda al Carrer farà un parèntesi abans de l’arribada de l’estiu, però es reprendrà de cara al mes d’octubre, amb les desfilades de tardor-hivern de la mà d’altres eixos comercials.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram