Passadís Mercat Horta

El Mercat d’Horta fa temps que espera la seva reforma. Foto: Ajuntament

Les obres de la carpa provisional del Mercat d’Horta patiran un nou retard després de ja haver-ne viscut uns quants. Tal com expliquen des del mercat, ara es preveu que les obres es licitin el pròxim mes de setembre. La raó? Tal com diuen, des de TMB van avisar l’Ajuntament que la carpa podia patir les conseqüències de les vibracions de l’L5 del metro. “L’Institut de Mercats ha fet bé la seva feina, però el problema ha estat que TMB ha avisat sobre les possibles vibracions”, reconeixen.

El trasllat, l’any que ve

Aquest retard farà, indiquen des del Mercat d’Horta, que les obres comencin al voltant del novembre i que, en principi, el trasllat no es faci fins, aproximadament, cap a l’abril de l’any que ve. “Ja ens és igual si el trasllat s’endarrereix mig any més, però que un cop es faci i comencin les obres per reformar el mercat, esperem que aquestes durin dos o tres anys per no haver d’estar més temps del compte a la carpa”, insisteixen amb l’esperança que aquest sigui l’últim retard que viu el projecte.

De fet, cal recordar que Junts per Catalunya va demanar fa poc que el trasllat es faci el més aviat possible i que les obres de reforma de l’equipament es posin en marxa de forma simultània.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram