Ada Colau Carmel Comerç

La va recollir la presidenta de l’entitat, Mari Carmen Mateos. Foto: Ajuntament

L’entitat Carmel Comerç ha rebut una Medalla d’Honor de Barcelona per la seva trajectòria i la seva tasca de foment del comerç de proximitat durant un quart de segle. L’alcaldessa Ada Colau va entregar el guardó a la presidenta de l’associació, Mari Carmen Mateos, el passat 30 de novembre, en un acte en què es van atorgar un total de 25 medalles a col·lectius i persones de diferents àmbits.

L’entrega d’aquest reconeixement a Carmel Comerç es va aprovar per unanimitat la primavera passada al plenari del districte d’Horta-Guinardó, amb la intenció de posar en valor la dedicació de l’entitat a les botigues del barri durant els seus 25 anys d’història, però especialment en temps de coronavirus.

“Que l’administració ens reconegui la feina feta ens ha anat molt bé, sobretot per la duresa d’aquests dos últims anys amb la pandèmia”, admetia aleshores Mateos. I és que, des que va esclatar la crisi sanitària, l’entitat ha estat al costat dels negocis del barri per, entre altres coses, assessorar-los en matèria d’ajuts i subvencions.

Casals comunitaris

L’altra Medalla d’Honor que l’Ajuntament ha atorgat a Horta-Guinardó ha estat per als casals comunitaris, un projecte que engloba les xarxes de suport mutu, les associacions veïnals i altres entitats i equipaments del districte. En aquest cas, el consistori explica que els ha volgut reconèixer “el seu treball per enfortir la comunitat i garantir l’atenció a persones en situació de vulnerabilitat”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram