La junta directiva i el cos tècnic de l’Europa no han perdut el temps. Després de la derrota a l’eliminatòria del play-off d’ascens a Segona B davant del Socuéllamos, l’entitat escapulada va començar a treballar de cara a enllestir la plantilla que intentarà assolir l’ascens la pròxima temporada.
De fet, l’Europa ja té configurada al 100% la seva plantilla per a la temporada 2014-2015: enguany hi haurà, si no hi ha cap contratemps, 10 baixes i 9 contractacions. Per altra banda, 11 jugadors de la plantilla han renovat amb l’equip.
Pel que fa a l’àmbit de les renovacions, el porter Rafa Leva, el defensa Cano i el pichichi de l’equip Javi Sánchez, entre altres, han renovat i seguiran al Nou Sardenya. Sobre les incorporacions, destaquen els fitxatges de tres jugadors d’un rival directe a la lliga com la Montañesa: Nils Puchades i Padilla –que tornen a l’Europa– i Poves, que enguany ha fet una gran temporada.
La llista de fitxatges de l’Europa es completa amb els noms del porter Sergio, provinent de la Grama; Pastells, un lateral que ve del Castelldefels; Oriol Dot, un defensa lateral procedent del Terrassa;Putxi, ex del Manlleu; Vives, migcampista que ve del Vilassar i Ignacio Rosillo, del Prat. Amb tot, l’Europa comptarà amb una plantilla de 20 jugadors. Ahir a la tarda va tenir lloc al Nou Sardenya la presentació dels nous fitxatges de l’Europa davant dels mitjans de comunicació.