La cita és a meitats del mes de desembre. Sempre abans que arribin les festes de Nadal. Tots sabem què és ‘La Marató’ de Tv3. En aquesta última edició va celebrar els seus vint anys d’història. Vint edicions de l’espai televisiu més solidari d’arreu de l’estat.

Un marcador i un número de telèfon clavat a la memòria de molts catalans, dos dels principals elements d’una jornada solidaria en la que fins i tot la més petita de les poblacions de Catalunya, fa la seva donació.

Tot i els bons marcadors que s’obtenen en aquesta jornada, la finalitat més que la recaptació de fons és la sensibilització de la població cap a aquelles malalties, que avui en dia, no tenen una cura definitiva. Els diners que es recullen, doncs, són per la investigació científica; perquè poc a poc, la gent que pateix aques- tes malalties, vegin un punt d’esperança.

En l’actual i vintena edició dedicada a la Regeneració i Transplantament d’Òrgans i Teixits, es va recollir un total de 7.231.628 euros. Tot i que aquesta sigui la xifra amb la que va finalitzar la programació televisiva, fins el proper 31 de març es poden seguir fent donatius per la causa d’enguany.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram