Comitè executiu de Convergència a Gràcia

La militància gracienca de Convergència va triar, al llarg d’una concorreguda assemblea i per unanimitat, el nou comitè executiu de l’Agrupació encapçalat novament per Víctor Cullell com a President. L’executiva repeteix així bona part de les cares que es van presentar per primer cop l’any 2008 i incorpora també gent nova de darrera fornada.

Un cop les votacions van afirmar la reelecció de Cullell com a president, va destacar en el seu parlament que era “encoratjador continuar comptant amb la complicitat i la implicació de tota la militància per tal de continuar liderant una Convergència forta, al servei de les persones, al servei del nostre país”. Cullell va concloure la seva intervenció afirmant que tal i com ja es va recollir en la ponència ideològica del partit “ara més que mai cal continuar fent camí i avançar amb pas decidit i ferm cap a una Catalunya lliure, justa i independent”.

En aquest camí, acompanyaran a Cullell, Albert Ortas i Marta Mulet, encarregats de les Vicepresidències de l’Agrupació; Lluïsa Nicolau i Raquel Zardoya, a la presidència i secretaria de l’Assemblea; Montserrat Marchante i Guillem Cabot, al cap de la secretaria de Sèniors; Berta Clemente i Esteve Suñé, dirigint la secretaria de Política Municipal; Jordi Moreso i Núria Balada, a la secretaria de Militància; Esther Padró i Darío Judzik, a la d’Acció Sectorial; Anna-Maria Maristany i Carme Mesa, responsables de la secretaria de Gent Gran; Luca Bellizzi i Narcís Pallarès, encaçalant la secretaria de Formació; Víctor Ranera, a Comunicació i Finances; Jordi Tendero i Sílvia Mayor seran els encarregats de la secretaria d’Acció Nacionalitzadora; Rafel Gutiérrez i Anna-Maria Jané de Participació i Logística i Judit Llopart estarà al càrrec de la JNC.

VÍCTOR CULLELL

Fa 35 anys va nèixer a la Salut. És llicenciat en Ciències Polítiques per la UB i també Màster en Administració d’Empreses (MBA). A més ha cursat estudis de Dret a la UOC, entre altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram