La Mostra de Turisme Juvenil va donar el seu tret de sortida ahir a la Biblioteca Jaume Fuster.

Enguany la inauguració de la 18ena edició d’aquesta mostra va ser presidida pel regidor d’Adolescència i Joventut, Raimond Blasi, acompanyat per Jaime de la Morena, delegat del Departament Internacional de Renfe qui va explicar als joves assistents totes les opcions per tal de poder saber quin és l’InterRail que millor respon a les seves necessitats. A més, Albert Casals de 22 anys, autor dels llibres El món sobre rodes i Sense Fronteres, va explicar des de la seva experiència personal com es possible viatjar per tot el món i amb pocs recursos amb una cadira de rodes.

QUÈ ÉS LA MOSTRA?

La Mostra de Turisme Juvenil té l’objectiu principal de fomentar el turisme entre els joves, entenent l’acte de viatjar com un element de coneixement i desenvolupament personal. Per aconseguir-ho, dóna suport a les persones joves a organitzar el seu viatge oferint al seu abast activitats, tallers, documentació i assessorament específics.

En l’actual edició, la Mostra aposta pel turisme slow. Viatjar sense pressa i integrar-se al lloc de vacances, comunicar-se amb els seus habitants i formar part dels seus costums, descobrir els paisatges i gaudir dels sabors autòctons.

Entre tots els joves que assisteixin a les activitats de la Mostra podran participar en diferents concursos i sortejos on les cases patrocinadores com Renfe, Iberia, Balearia, Xanascat, Oficina de Turisme de Bèlgica, London Language Center, Altaïr i Monlau entra altres, els oferiran viatges en avió, tren i vaixell, estades a Bèlgica, estades a albergs, diferents cursos d’idiomes, material necessari pel viatge i de fotografia, busseig i un llarg etcètera de regals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram