Imatge d’uns quants dels cotxes cremats. Foto: Twitter

Un grup anarquista anomenat Individualidades por la Dispersión del Caos va reivindicar fa uns dies en un comunicat al web Contrainfo l’incendi que a finals de gener va afectar 40 vehicles que hi havia aparcats a l’avinguda del Coll del Portell, molt a prop del Park Güell.

Aquest grup anarquista, del qual no se’n tenen referències, explica al comunicat que el seu objectiu inicial era cremar una furgoneta de la companyia Prosegur, que, segons diuen, haurien incendiat col·locant pastilles d’encesa als penumàtics. “Encara que el nostre objectiu inicial era la furgoneta de l’empresa de seguretat, no lamentarem la destrucció de la resta de màquines; de fet, ens n’alegrem i reivindiquem la destrucció total o parcial dels 40 vehicles”, asseguren. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra asseguren que la investigació per determinar l’origen del foc continua oberta.

OPERACIÓ POLICIAL
D’altra banda, el passat dimecres dia 13 els Mossos d’Esquadra van escorcollar la casa okupada Blokes Fantasma en el marc d’una operació, segons va informar la policia, d’una investigació començada a Alemanya relacionada amb una sèrie d’atracaments a bancs alemanys. En el marc de l’operació la policia també va registrar un immoble al carrer Ros d’Olano, a la Vila. Va ser aquí on van detenir, segons l’ARA, una dona de 35 anys de nacionalitat italiana-austríaca que tenia una ordre de detenció europea en contra seva. Durant aquesta operació, un grup de persones van agredir un càmera de BTV.

CAN DIMONI
Per últim, el dia 14 també va ser desallotjada Can Dimoni, una casa okupada de la Vila, al carrer de Josep Torres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram