La finalitat és clara, crear un documental històric que reculli l’essència de la festa de Sant Medir. Però d’on ve aquesta festivitat? Qui era Sant Medir? Per què tot i durar només un dia ja fa 180 anys que se celebra?

Aquestes i moltes altres preguntes són les que s’han plantejat els membres del projecte Llepolia. L’objectiu principal del qual és recollir material històric, obtenir suport i finançament per realitzar un documental.

L’audiovisual final vol explicar la llegenda que va unida amb la història de Sant Medir així com també com ha evolucionat amb el pas del temps.

Serà el divendres d’aquesta setmana, dia 3 de març, quan coincidint amb la Festa de Sant Medir d’enguany, es farà el seguiment des de la preparació fins a la clausura de la celebració. Unes imatges que molt possiblement seran el fil conductor d’aquest film. Combinades amb el material extret de la recerca històrica, és a dir, fotografies, vídeos i també entrevistes testimonials amb personatges rellevants de la festivitat.

Projecte Llepolia és una proposta d’Ikaps Audiovisuals, una productora jove del Districte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram