Sant Jordi és una de les festes més destacades de la ciutat i del país. Cada any milers de persones omplen els carrers de Barcelona i del districte per celebrar la diada del llibre i de la rosa. Per a avui, l’Ajuntament i les entitats han preparat un seguit d’activitats que permetran que tots els veïns i veïnes de Gràcia trobin l’oferta que s’adapta millor als seus gustos.
No hi faltaran, com cada any, les tradicionals parades de venda de roses i llibres. Alguns, però, ja van participar i triar el seu llibre ahir als mercats d’intercanvi de la Plaça de la Vila i de Lesseps.
També a Lesseps, al mercat, hi haurà avui activitat, ja que els comerciants han organitzat un seguit d’activitats des d’avui i fins dissabte. Un altre punt amb activitats aquest matí és el carrer de la Llibertat. Les entitats d’aquest carrer s’han unit per programar una lectura de contes i un taller de punts de llibres i xapes.

TROBADA D’IL·LUSTRADORS

Per Sant Jordi, Gràcia celebra la 7a Trobada d’Il·lustradors al Pla de Salmerón, un cita pel món de la il·lustració. Aquesta iniciativa nascuda l’any 2008 és una finestra del sector de la creació molt vinculat al món del llibre i al món editorial. Aquesta trobada està promoguda per un grup de llibreters i editors de Gràcia i compta amb el suport del Districte.