Tallers de la Festa Alternativa de Gràcia

La Festa Major Popular de Gràcia tindrà el tret de sortida el pròxim divendres dia 15 amb un vermut musical amb una actuació en directe a la una del migdia. Tot seguit es tastarà el porc rostit, una iniciativa que va començar a celebrar-se l’any passat i que es repetirà enguany.

L’esquema de tallers infantils, vermuts i teatre durant les hores del sol i de concerts i música a la nit es mantindrà en aquesta edició. Entre altres, destaca l’actuació de RATM i Monstruación, dissabte 16 a les deu de la nit.

Durant aquesta festa tindran un pes important les cites gastronòmiques, concentrades sobretot diumenge 17, amb un concurs de truites i de botifarra a partir de les dues del migdia. La jornada estarà organitzada conjuntament per l’Assemblea de la Vila de Gràcia i l’Assemblea de Dones Feministes.

L’endemà dia 19 serà el torn de la Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia per organitzar la programació, on destacarà la gimcana lúdico-festiva de les set de la tarda. La festa acabarà dimecres dia 20 amb una marxa de torxes a dos quarts de nou i una actuació musical.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram