Imatge de la zona on es farà la residència. Foto. Google Maps

El projecte per a la construcció d’una residència d’estudiants al carrer Sèneca, que s’havia aprovat inicialment l’estiu passat però que posteriorment es va retirar del Ple de l’octubre i se’n va aprovar la suspensió durant un Ple de l’Ajuntament del desembre, tirarà finalment endavant després que dimarts s’aprovés durant l’últim Ple ordinari del mandat.

Segons han indicat fonts del Districte a Línia Gràcia, la decisió s’emmarca en la normalitat del recorregut del projecte, que està seguint “el seu curs”. L’aprovació feta dimarts, afegeixen des del Districte, es deu al fet que ara s’han “solucionat alguns aspectes administratius del projecte que van fer que el mateix promotor de l’obra demanés la suspensió temporal del permís d’obres”.

Aquesta versió no la comparteix la plataforma ‘Gràcia cap a on vas?’, l’altra part implicada en la negociació del Pla d’Usos. Segons Toni Ramon, membre de la plataforma, l’Ajuntament ha pres la decisió “amb pressa a causa dels seus compromisos amb els encarregats de fer aquestes operacions”. Ramon considera que, tot i que la futura residència es considera un equipament, “en realitat acollirà una activitat residencial per a població passavolant, quan ja estem saturats d’aquest tipus d’habitatges”.