Roger Andreu, al mig, amb les dues finalistes. Foto: FMG

La Festa Major 2016, que se celebrarà entre el 15 i el 21 d’agost, ja té cartell. El guanyador del concurs d’aquesta edició ha estat Roger Andreu, també conegut com a Míster Andreu, un dissenyador i il·lustrador gracienc amb una estreta relació amb la Festa Major, ja que forma part de la comissió de la Perla.

La proposta gràfica d’Andreu, que s’ha endut un premi de 2.000 euros, és una atractiva barreja de tots els elements que conformen la Festa Major, com ara la música, les famílies passejant pels guarnits, la cultura popular que representen els diables, la torre del rellotge de la plaça de la Vila, els gegants, el sol i la lluna. El seu cartell, que té el blau i el vermell com a colors principals, ha estat el guanyador entre 212 propostes que es van presentar al concurs i de les quals en van quedar tres finalistes.

La presentació del cartell es va fer divendres passat als Jardins de Manuel Torrente. L’acte va estar presidit pel regidor del Districte, Eloi Badia, el president del Consell, Gerard Ardanuy, i la Presidenta de la Fundació Festa Major, Carla Carbonell. També hi van ser el regidor d’ERC Juanjo Puigcorbé, la directora de Serveis Territorials de la Generalitat, Maria Àngels Torres i representants dels carrers festers, de les entitats i de molts dels participants al concurs.

Un cop finalitzat l’acte va quedar oberta al públic, a la seu de la Fundació Festa Major de Gràcia, a l’Espai Albert Mussons, l’exposició d’una selecció de trenta de les obres presentades que es pot visitar de dilluns a divendres.

Ara caldrà esperar unes quantes setmanes per veure com queda el disseny d’Andreu a la samarreta de la Festa Major, la presentació de la qual es farà al mes de juliol. De fet, enguany la presentació de la samarreta tindrà més sentit que mai, ja que Andreu havia fet dissenys de samarretes en un negoci que havia tingut al carrer de la Perla.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram