Els comerciants de Gran de Gràcia valoren de manera “molt positiva” l’acollida que està tenint el nou plànol guia editat per l’associació on hi apareixen quinze edificis singulars de la zona.

“Ja fa un mes que va sortir i en fem una valoració molt bona. L’hem fet arribar a les diverses entitats i els hotels amb la voluntat de captar el turisme”, explica a Línia Gràcia Carles Camps, president de l’eix comercial.

El representant dels botiguers assegura que s’han editat 50.000 exemplars que estan destinats “ a part de la gent d’aquí que està interessada en l’arquitectura i també per donar a conèixer als visitants edificis modernistes i noucentistes”.

Els comerciants han vist en el turisme un filó per atraure clients. De fet, Camps afirma que “esperem que ens ajudi a rebre visites”.

El petit comerç sap que el patrimoni arquitectònic de la zona de Gran de Gràcia és important i han volgut potenciar-ho amb aquest díptic. “Hi són presents diversos edificis com la Casa Girona i Cuyás, la Masia de Can Trilla, la modernista Casa Cama o la noucentista Casa Víctor Conill”, comenta el president de Gran de Gràcia.

El plànol mostra la ubicació d’aquests edificis al llarg del carrer “fet amb dibuixos” i la situació de més de 70 botigues associades.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram