L’Ajuntament aporta fins al 80% del pressupost dels projectes finançats. Foto: Barcelona Activa

L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant Barcelona Activa, ha obert una nova convocatòria d’ajuts per impulsar l’economia dels barris de la ciutat. Les subvencions, de fins al 80% del pressupost, estan dirigides a projectes que fomentin l’emprenedoria i l’empresa, la dinamització de locals en planta baixa, la innovació socioeconòmica, l’ocupació de qualitat, el turisme responsable i sostenible, el consum responsable, els models agroalimentaris sostenibles i la logística de proximitat amb vehicles de zero emissions.

Els sol·licitants poden rebre fins al 80% del pressupost total del projecte, amb un màxim de 40.000 euros d’import subvencionat. El termini de presentació és del 28 de març a l’11 de maig de 2023, ambdós inclosos.

La convocatòria comprèn sis modalitats que volen impulsar projectes, nous o existents, que busquin millorar la situació socioeconòmica dels barris: ‘Amunt persianes’, enfocat a la dinamització de locals en planta baixa per fomentar l’ocupació sostenible; ‘Innovació socioeconòmica i Economia Social i Solidària en sectors estratègics i en clau territorial’; ‘Foment de l’ocupació de qualitat al territori’;  ‘Turisme responsable i sostenible al territori’; ‘Alimentació sostenible i consum responsable’ i ‘Centres de distribució urbana de mercaderies de l’última milla’.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram