Després de complir-se un any de l’entrada en vigor de la regulació del Park Güell per part de l’Ajuntament, que va establir el pagament d’una entrada d’entre 5 i 8 euros –segons el perfil del visitant– per accedir a la zona monumental, el nombre de visitants que ha rebut el parc ha estat de 2.377.920.

El total de visitants suposa una ocupació del 68% sobre l’aforament total del parc. El 20,42% dels qui visiten el Park Güell ho fan mitjançant les visites en grup i un 4,85% són visitants gratuïts (titulars de la targeta rosa, escoles i Gaudir+BCN i nens de 0-6 anys).

Pel que fa a la procedència dels visitants, en la primera posició hi ha els turistes de l’Amèrica Llatina, que representen un 29,7%, mentre que a la segona hi ha els visitants de la Unió Europea –sense comptar Catalunya (0,5%) i Espanya (6%)– amb un 20,7%. El tercer grup de turistes engloba la categoria ‘resta del món’, amb un 14,7%; els EUA són el quart, amb 9,3%; els canadencs el cinquè, ja que representen el 8,8%, i el sisè són els turistes russos, amb un 7,5%.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram