La reobertura, ara fa dos anys, del Texas ha estat un èxit. Foto: Texas

La breu però intensa segona etapa dels Cinemas Texas és una història d’èxit. Així va tornar a quedar confirmat aquest dilluns quan més de 500 persones es van trobar a la cantonada del carrer Bailén amb el carrer Igualada per celebrar el segon aniversari de la reobertura d’aquesta sala de cinema.

La festa de la celebració va  comptar amb una projecció especial i sorprenent, la preestrena de la pel·lícula ‘Oh! Quina joia’, de Ventura Pons. Pons, juntament amb Ricard Almazán, que va ser 25 anys programador dels cinemes Verdi, és el responsable de la reobertura dels Texas i de l’aposta per recuperar un model de cinema de barri que projecta reposicions a preus populars i en versió original subtitulada al català.

Precisament, Almazán mostra a Línia Gràcia la seva satisfacció per haver aconseguit que els Texas “estiguin fent tornar la gent al cinema”. Des de la seva obertura, les xifres d’assistència al Texas no han parat de créixer. El motiu, segons Almazán, és que “estem fent una cosa que a la gent li agrada” i remarca que  quan van posar el projecte en marxa amb Ventura Pons tenien clar que havien d’oferir “un producte diferent perquè fer el mateix en el món del cinema no serveix. S’han de fer coses diferents i originals”. 

Per últim, Almazán apunta que una de les altres claus d’aquests dos anys de bones xifres és el fet que “la gent que ve al Texas se sent ben tractada i com a casa seva”. Aquest últim punt, destaca, “és el més bonic de tot plegat”. Aquest bon ambient també va quedar clar dilluns quan després de la preestrena del nou film de Pons, tots els assistents a la festa van poder gaudir d’un petit refrigeri convidats pel personal de la casa.

RECONEIXEMENT
La bona tasca feta per la direcció del Texas es va veure reconeguda el passat mes de juny quan la xarxa Europa Cinemas, dedicada a la promoció del cinema europeu, els va concedir el premi a millor sala de l’estat espanyol per la seva tasca de difusió de pel·lícules del vell continent.

Més de 500 persones celebren els dos anys dels cinemes Texas

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram