L’edifici de Verntallat 44 passarà a tenir ús d’equipament. Foto: Google Maps

“Ha estat una negociació dura, complicada, però hem aconseguit un pacte satisfactori. Estem molt contents”. Són declaracions a Línia Gràcia d’Oriol Hosta, president dels Lluïsos de Gràcia, després que abans-d’ahir l’entitat arribés a un acord amb l’empresa KKH per a la venda dels drets de qualificació residencial de l’edifici de Verntallat 44 que actualment pertanyen a l’entitat i que no en fa ús.

Amb aquesta operació a tres bandes entre l’entitat, l’empresa i l’Ajuntament –que ha de valorar que l’operació és pertinent des de la perspectiva de l’interès general–, els Lluïsos han guanyat una important contraprestació econòmica –quantitat que Hosta prefereix no desvelar fins que l’administració no hagi donat el vistiplau definitiu a l’operació– per uns drets que no utilitzava, ja que amb els d’equipament en té prou. L’empresa, per la seva banda, ha guanyat metres quadrats de sostre residencial per sumar als seus projectes, com ara el futur hotel de la torre Deutshe Bank dels Jardinets.

Una assemblea extraordinària dels Lluïsos –no exempta de debat– va aprovar per 89 vots a favor i 5 vots en blanc aquesta venda i ara, després de l’acord, serà l’Ajuntament qui, en el penúltim o últim Ple d’aquest mandat, ho haurà d’autoritzar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram