La Marató 2022

‘Bum bum’, l’onomatopeia del batec del cor, protagonitza la imatge gràfica d’aquesta edició. Foto cedida

La xarxa de diaris Línia, del Grup Comunicació 21, col·labora un any més amb la campanya de sensibilització i difusió de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que enguany està dedicada a la salut cardiovascular.

Amb l’eslògan La Marató sempre batega i el so del cor com a protagonista –Bum bum–, el color de la campanya s’acosta a les tonalitats del cor i el claim expressa qui fa bategar tots els catalans any rere any: el programa solidari de la CCMA, que enguany tindrà lloc el 18 de desembre.

Els actors Marta Marco, Albert Ribalta, Ivan Luengo i Nesa Vidaurrazaga protagonitzen el vídeo divulgatiu, que veuran 200.000 joves als centres educatius d’arreu de Catalunya, així com en biblioteques i centres cívics.

45 morts cada dia

Un total de 45 persones moren cada dia a Catalunya per una malaltia cardiovascular, la principal causa de mortalitat als països desenvolupats.

“La salut cardiovascular afecta totes les famílies. Són malalties que poden afectar tothom i sense avís previ, i tots tenim a les nostres mans tenir més coneixement per millorar hàbits i per prevenir-les”, afirma Rosa Romà, presidenta de la CCMA.

La Marató 2022

Foto cedida

Lluís Bernabé, director de la Fundació La Marató, remarca la importància de la divulgació i de la sensibilització, “no només ara, sinó durant tot l’any, amb accions com les sessions adreçades als joves, la llavor de La Marató, que serveixen per inculcar valors als futurs adults”.

Per tot plegat, Romà agraeix la col·laboració institucional i empresarial per poder dur a terme La Marató, a més de la participació de totes les persones implicades, sobretot dels experts en salut cardiovascular i dels diversos testimonis.

Línia i Catalunya Ràdio

Per altra banda, des del passat 24 de novembre i fins al 21 de desembre, Catalunya Ràdio emet una falca del diari metropolità Línia en el marc d’un intercanvi publicitari entre els dos mitjans que també es tradueix en anuncis de la ràdio pública als diaris Línia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram