Hospital de l’Esperança. Arxiu

Els treballadors de l’Hospital de l’Esperança estan disposats a continuar la seva batalla contra les retallades en matèria sanitària que ha projectat la Generalitat de Catalunya i continuaran amb les seves mobilitzacions de protesta.

SUCCESSIÓ DE PROTESTES

Des de que es va anunciar el pla de retallades a la sanitat pública, les protestes dels seus professionals s’han anat succeïnt. Si fa unes setmanes es van unir a la marxa de protesta que va avançar des de l’Hospital de la Vall d’Hebron fins a la plaça Sant Jaume per fer sentir el malestar del col·lectiu de treballadors de la sanitat pública, i pocs dies després un centenar dels seus treballadors van tallar la travessera de Dalt a mode de protesta, ahir van portar les seves reivindicacions fins a la seu del districte i van omplir la plaça de la Vila amb eslògans en contra de les retallades econòmiques al sector sanitari.

Els treballadors de l’Hospital de l’Esperança no volen abandonar la seva reivindicació i abans que la Generalitat es pronunciï sobre el pla d’austeritat presentat fa dues setmanes per l’ens gestor de l’Hospital, el Parc Salut Mar, van portar les seves queixes per primera vegada fins a la seu del districte.

RETALLADES EN MARXA

Personal de l’Hospital de l’Esperança han comentat a aquest periòdic que el pla de retallades va començar ja fa algunes setmanes amb el tancament d’una planta i alguns quiròfans, però temen que el servei d’urgències pugui ser el gran damnificat del pla d’austeritat. Per evitar que aquest temor s’acabi materialitzant veïns del barri i treballadors del centre han recollit més de 5.000 signatures que presentaran a les autoritats pertinents

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram