La setmana arribava enguany a la seva vuitena edició. Foto: ArtemisaBCN

Gràcia és territori de dansa. Això va quedar clar durant la passada Setmana de la Dansa al districte de Gràcia, celebrada del 24 al 29 d’abril –aquest últim és el Dia Internacional de la Dansa– a diferents escenaris del districte, com ara les places Lesseps, del Diamant o del Sol, que van acollir actuacions dels prop de 400 ballarins participants amb els quals va comptar la setmana temàtica. 

El cicle va arrencar amb una jornada de portes obertes a l’Àrea, Espai de Dansa i Creació el divendres 24 durant tot el dia, per tal que els interessats poguessin veure com eren les classes per dins.

L’endemà al matí, la plaça Lesseps va acollir diversos espectacles de coreografia i la trobada d’esbarts infantils i juvenils i bastoners.

A banda d’exhibicions de ball, la Setmana de la Dansa també va oferir classes obertes de swing, jazz i de dansa contemporània. El cicle va cloure el dimecres 29 d’abril amb l’espectacle Diàlegs de dansa: paper de Dansalut, a càrrec de Mireia de Querol, Trinidad García i Montserrat Iranzo.

L’elecció de Gràcia com epicentre d’aquesta setmana no és per casualitat: és el districte de la ciutat amb més centres i espais per ballar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram