La xarxa de periòdics de proximitat Línia té una difusió de 331.350 exemplars mensuals, tal com ho indiquen les dades certificades publicades dijous 8 de gener per PGD, que corresponen al període setembre-novembre per a 19 de les 21 capçaleres de la xarxa del Grup Comunicació 21.

D’aquesta manera, Línia és la capçalera gratuïta local no diària amb més difusió de Catalunya. Si se suma la difusió total de setembre a novembre, aquestes 19 edicions de Línia assoleixen gairebé el milió d’exemplars: 994.050. En concret, Línia Vallès Oriental té una difusió de 7.975 exemplars setmanals, mentre que les edicions de Badalona, Gràcia, Sant Martí, Sants i Les Corts registren una mitjana de 14.975 exemplars quinzenals cadascuna d’elles.

De les capçaleres mensuals, Línia Mar (Castelldefels, Gavà, Viladecans, El Prat), Ciutat Vella, Eixample, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sarrià-Sant Gervasi tenen una difusió de 14.975 exemplars mensuals respectivament, mentre que Línia Nord (Baix Llobregat nord), Línia Tres (Esplugues, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern), Línia Vallès (Cerdanyola, Barberà i Ripollet), Línia Vallès Sabadell, Línia L’H i Línia Cornellà registren 9.975 exemplars mensuals cadascuna.

A la difusió total certificada s’hi haurien de sumar els exemplars de les edicions de la trimestral Línia Turisme, pendent d’auditar, i de Línia Mar Baix Maresme, mensual que es llançarà al febrer.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram