Cartell Festa Major Gràcia 2022

L’il·lustrador Rober Garcia, amb el cartell que ha dissenyat. Foto: Ajuntament

La Festa Major de Gràcia 2022, que es farà entre el 15 i el 21 d’agost, ja té cartell oficial. La Fundació Festa Major de Gràcia va presentar ahir al vespre el nou cartell en un acte presidit per la nova presidenta de la Fundació, Lina López. Aquest és obra de l’il·lustrador Rober Garcia i mostra una acció sense la qual la Festa Major no seria el que és: el veïnat preparant els guarnits. Una imatge que, després de dos anys de poca activitat per la pandèmia, té més importància que mai.

Aquestes escenes, a més, també plasmen els valors d’aquesta festa: treball en equip, inclusió, cohesió social, la intergeneracionalitat i el valor artístic, entre altres.

Exposició dels cartells finalistes

Aquest cartell ha estat el guanyador entre els 87 candidats que es van presentar i que van passar per un jurat mixt, on hi havia professionals del món del disseny, de la il·lustració i de la comunicació. A més, també hi havia algunes de les persones que millor coneixen aquest esdeveniment: representants de tres comissions de carrers guarnits. D’altra banda, és important recordar que els nou cartells finalistes, juntament amb el de Garcia, s’exposaran a l’espai cultural Albert Musons fins al 21 d’agost.