La pista coberta. C. G.

Divendres passat es va realitzar la inauguració oficial de les millores realitzades a la pista esportiva que s’ubica al parc de la Creueta del Coll. Concretament es va estrenar el nou tancament lateral que resguarda les dues pistes de les inclemències del temps.

Hagués estat difícil escollir un millor dia per dur a terme aquesta inauguració, ja que l’intens fred que es va instal·lar a Barcelona a finals de la setmana passada va posar en evidència la necessitat d’aquesta reforma. Cal recordar que en una zona tan freda com és el Turó de la Creueta del Coll, fins divendres passat els usuaris de les pistes havien de practicar esport a l’aire lliure.

FESTA D’INAUGURACIÓ

La inauguració va rebre la visita de l’alcalde Hereu. C. G.

L’acte d’inauguració va arrencar pels volts de les sis de la tarda i va comptar amb la presència de desenes de veïns, un grup de joves jugadors del Club Bàsquet Coll, entitat inquil·lina de les pistes, i una representació política encapçalada per l’alcalde de Barcelona Jordi Hereu, i el regidor de Gràcia, Guillem Espriu. Després del parlament de l’alcalde, on va destacar la “importància” del projecte, tot al·legant que és un pas més en la promoció de la pràctica esportiva dels joves del barri, els nois del CB Coll van realitzar diferents exhibicions de tir i entrades a cistella, i posteriorment es van sortejar pilotes de bàsquet entre els assistents. Una xocolatada popular va posar punt i final a l’estrena.