La parada de taxis de Marianao. Foto: Famílies Escola Reina Elisenda

L’Ajuntament va aprovar abans-d’ahir la reestructuració de la parada de taxis de la zona del Park Güell, fet que provocarà que aquesta sigui retirada dels carrers Olot i Marianao i, per tant, de la façana de l’escola Reina Elisenda.

La nova parada estarà dividida en dues zones, una al carrer Larrard i una a la carretera del Carmel. Al carrer Larrard hi haurà set places, mentre que a la carretera del Carmen n’hi haurà quatre. És a dir, es passarà de les 14 d’abans a onze un cop la modificació sigui una realitat. El canvi d’ubicació comportarà un canvi de sentit d’una part dels carrers Larrard i Marianao i del carrer Olot per tal que el primer taxi de la parada sigui visible des de la porta del Park Güell. Aquesta reestructuració es farà efectiva en poques setmanes.

Per la seva banda, la comunitat escolar de l’Escola Reina Elisenda ha mostrat la seva satisfacció per la decisió i ja ha anunciat que aturarà les mobilitzacions que tenia previstes. Els pares i mares d’aquesta escola van començar fa cinc mesos a dur a terme accions de protesta per demanar un “espai escolar sa i segur”.

Amb la qüestió desbloquejada, Berta Giménez, mare afectada i responsable de la comunicació de la comissió de la comunitat educativa, explica a Línia Gràcia que arran de la solució del problema “aviat s’iniciaran els tràmits per fer del Camí Escolar”, del qual ja se n’ha parlat amb l’Ajuntament. Segons Giménez, per part de l’Ajuntament “hi ha predisposició per fer-lo”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram