Classe a l’espai del ‘swing’ del 2013. Foto: Fundació Festa Major de Gràcia

Com cada any, la Festa Major de Gràcia oferirà als visitants tot un seguit d’espais temàtics on poder ballar, cantar o simplement gaudir d’una bona estona amb familiars o amics.

Aquests espais, que organitzen de manera conjunta el Districte i la Fundació Festa Major de Gràcia seran, com l’any passat, a quatre places de la Vila. Per altra banda, la festa comptarà amb altres espais com el Centre Cultural La Violeta, l’Espai Mussons, la Biblioteca de la Vila de Gràcia i el Jardí de l’Encarnació.

Pel que fa a la plaça del Sol, aquest espai es convertirà en l’epicentre del folk, amb activitats organitzades pel TRAM i un dia dedicat a la rumba catalana.
La plaça del swing serà el nom que durant els dies de festa durà la plaça del Diamant, on un any més s’oferirà una programació, ideada per l’Orfeó Gracienc, dedicada a aquest ball i pensada per a un públic infantil i familiar.

La plaça de la Revolució esdevindrà l’espai del talent social, amb tot un seguit d’activitats adreçades a emprenedors i a la joventut. Aquí es podrà trobar informació sobre entitats i col·lectius que treballen i fan de l’emprenedoria un tret diferencial de la Vila.

L’espai Joanic, situat a la plaça amb el mateix nom, tornarà a convertir-se enguany en un calaix de sastre amb diverses activitats com la Festa dels animals o la Fira del disc.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram