La Festa Major 2016 ja és història i, tot i que encara queda pràcticament un any, ja es pot dir que la Vila mira cap a l’edició de l’any que ve, que sens dubte serà molt especial, ja que arribarà el torn de l’edició número 200 de la celebració.

El balanç de l’edició d’enguany torna a deixar notícies per a tots els gustos. La majoria són positives i es pot dir que, quan dos milions de persones passen per la Festa Major i la normalitat és la tònica dominant al llarg de tots els dies, el balanç només pot ser bo. Això, però, no evita que al llarg dels dies de Festa Major sempre es produeixi algun incident, entre els quals sempre n’hi ha algun que afecta els decorats. També cal lamentar dues agressions sexistes, tot i que es pot dir que la campanya preventiva en aquesta matèria va funcionar bé.

D’altra banda, la Festa Major també deixa la gran actuació dels Castellers de la Vila, que van completar el 3 de 9 amb folre, l’èxit de la nova bèstia de foc -l’Atzeries- i la consolidació del festival Festigàbal a la Sedeta.

Pel que fa als carrers, la victòria va ser per Fraternitat de Baix, mentre que Progrés es va endur la votació popular.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram