El futur de l’hotel estarà en mans del pròxim govern. Foto: Arxiu

Per conèixer quin serà el futur de l’hotel del Deutsche Bank caldrà esperar fins a la pròxima legislatura després que aquest passat dimarts l’Ajuntament no va incloure la qüestió en l’ordre del dia de l’últim Ple del mandat, conegut com el Ple escombra.

Per tal que el projecte de construcció d’aquest hotel tiri endavant cal l’aprovació provisional del Pla General Metropolita (PGM), tràmit que només es pot dur a terme en una comissió d’urbanisme i en el posterior Ple. Així doncs, tot i que el nou pla va ser aprovat inicialment el passat 22 de gener, gràcies als vots de CiU i PP, el consistori, un cop presentades les al·legacions per part de la plataforma Gràcia Cap a On Vas?, no ha elaborat un nou text abans de l’acabament de la legislatura. Des de l’Ajuntament atribueixen la situació al fet que “l’expedient segueix el ritme convencional de tramitació” i recorden que l’últim plenari era “purament administratiu”.

“VICTÒRIA VEÏNAL”
Dilluns, un dia abans del Ple, la plataforma Gràcia Cap a On Vas? va convocar una nova protesta a davant del Deutsche Bank per mostrar el seu rebuig al canvi del PGM.

La plataforma, que considera aquest endarreriment una “victòria veïnal”, ha deixat clar que aquest canvi “no es justifica en l’interès públic del gratacel” i suposa “un tracte de favor no permès al promotor”.