Les ratallades sanitàries a Gràcia van començar a l’Hospital de l’Esperança. Arxiu

Les retallades que està patint la sanitat pública poc a poc van afectant als diferents centres mèdics de la ciutat, tant als hospitals públics com el Clínic, l’Esperança o la Vall d’Hebron, com als centres privats. En aquest sentit, la setmana passada la Clínica Delfos va anunciar que degut al context de retallades actual, s’ha vist obligada a presentar un concurs voluntari de creditors al jutjat mercantil de Barcelona.

En un comunicat emès el dia 5 de maig, el centre ubicat a l’avinguda Vallcarca va justificar la decisió al·legant “la reducció de l’activitat” que ha patit el centre i els elevats “costos estructurals” a que ha de fer front degut al pla de viabiliat econòmica que ha d’afrontar a curt termini.

SENSE ACOMIADAMENTS

Malgrat que la direcció de la Clínica Delfos va optar per no revelar detalls de la seva situació econòmica, va assegurar que el concurs de creditors no afectarà als seus 350 treballadors. Actualment la Clínica Delfos atén unes 27.000 urgències l’any i disposa de 203 llits i nou quiròfans.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram