L’Antiga fàbrica tèxtil Macson és la seu de l’IED Barcelona. Foto: Open House

El Festival d’arquitectura Open House Barcelona permetrà entre demà i diumenge, a tots aquells graciencs que ho vulguin, descobrir alguns dels secrets d’un bon grapat d’edificis singulars del districte.

L’Open House és un projecte que té com a objectiu fer viure l’arquitectura i la ciutat als ciutadans donant-los l’oportunitat d’explorar i entendre el valor d’un espai ben construït i dissenyat.

Així doncs, entre demà i diumenge es podran visitar els següents espais del districte: l’Antiga fàbrica tèxtil Macson (IED Barcelona), Can Titella, la Casa de la Vila de Gràcia, la Casa Marsans (Alberg Mare de Déu de Montserrat), la Casa Pati Gràcia, un estudi al Carrer Llibertat, la Finca SanSalvador, habitatges al carrer Gomis i a l’Illa Escorial, l’oratori i residència de Sant Felip Neri, el refugi antiaeri de la Plaça del Diamant, el Taller Toormix i els Tallers Manyach (Escola Josep Maria Jujol).

L’Open House, projecte transversal i sense ànim de lucre, arriba enguany a la seva setena edició i permetrà que es puguin visitar més de 150 edificis al conjunt de la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram