L’Europa no va poder superar el joc de la Montañesa. C. E. Europa

L’Europa va jugar bé, però li va faltar sort i concentració en certs moments. I d’això se’n va aprofitar la Montañesa, l’equip sorpresa, ja que tot i que debuta aquest any a Tercera, es troba sòlidament posicionat en el segon lloc de la taula classificatòria. El resultat final (0-3), però no reflexa el joc dels locals.

El Nou Sardenya va presentar la seva millor entrada de la temporada, amb 1.250 espectadors. Tot presagiava un gran duel entre dos dels equips més en forma del campionat. I des d’un principi, l’Europa va portar el pes del joc. Però el gol de la Montañesa (minut 19) donava ales a l’equip visitant, que durant la resta del temps va dedicar-se a destruir el joc de l’Europa. Tot just començar la segona part, Padilla col·locava el dos gols a zero al marcador (minut 47). L’Europa, però, no va llençar la tovallola i va aconseguir marcar al minut 56. El gol va ser anul·lat en una polèmica decisió de l’arbitre. Minuts després, xiulava un dubtós penal a favor de l’equip visitant, que va sentenciar el partit. L’Europa es manté tercer amb 37 punts.

El resultat d’aquest cap de setmana posa fi a la tercera millor ratxa de partits sense perdre de l’Europa. Des del passat 12 d’octubre, els escapulats no perdien un matx.