El partit entre l’Europa i l’AE Prat. CEEuropa.cat

Malgrat que només va jugar prop de 20 minuts, el jugador del CE Europa, Remo, va guanyar-se el títol al gran protagonista del partit d’aquest cap de setmana davant de l’AE Prat (3 a 1). En poc més d’uns minuts l’extrem de l’Europa va revolucionar un partit que als primers minuts va destacar per la seva manca d’espectacularitat. Quan tot ja semblava que no hagués de canviar per a l’Europa, amb un 1 a 1 que semblava innapel·lable, Remo va confirmar una victòria que l’equip portava buscant des de l’inici del partit. El primer gol, però, el va fer Segalés quan només quedava mitja hora per al final. El 2 a 1 va arribar només 4 minuts després de que Remo entrés al terreny de joc. En una jugada d’uns deu metres fora de l’àrea, l’extrem va etzibar un xut que va entrar ajustat pel pal curt del porter rival. El tercer va arribar en temps afegit, sentenciant a l’AE Prat. Ara l’Europa se situa a la meitat de la taula amb 17 punts.