Joan Cervera, durant el seu discurs. Foto: Twitter (@gromabatlle)

La cerimònia d’entrega dels premis Vila de Gràcia que es va celebrar abans-d’ahir va servir per reconèixer la figura de l’activista i excursionista Joan Cervera, que va rebre la distinció del jurat en la categoria individual dels premis d’honor del Districte.

Cervera, que ha dedicat una bona part de la seva vida a l’excursionisme, des del Club Excursionista de Gràcia, va tirar d’ironia, durant el seu discurs, per mostrar-se crític amb la Gràcia actual. Al mateix temps, també es va mostrar molt crític amb la gestió europea de la crisi dels refugiats.

Els premis també van reconèixer la tasca dels Trabucaires de Gràcia amb la commemoració que anualment fan de la Revolta de les Quintes. L’entitat va rebre el premi col·lectiu. Alguns dels altres premiats van ser la Societat Catalana d’Educació Ambiental, per la seva defensa del Medi Ambient; la Coordinadora d’Associacions de Pares i Mares d’alumnes de Gràcia, per la seva tasca pedagògica o la Fundació Banc de Recursos per la seva defensa dels valors cívics.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram