El Moviment Popular de Gràcia fa servir el solar de Torrent de l’Olla per a diversos usos. Foto: MPG

Gràcia posarà el seu granet de sorra per intentar ajudar els refugiats amb dos actes que se celebraran de manera paral·lela aquest diumenge.

Per una banda, l’Espai Veïnal de Torrent de l’Olla 70 acollirà un acte diumenge a partir del migdia en suport a les persones que fugen de la guerra i de la misèria, organitzat pel Moviment Popular de Gràcia (MPG) contra “la injustícia i la barbàrie” protagonitzada per “aquesta vergonyosa Unió Europea”, afirmen en un comunicat. Aquesta trobada comptarà amb una taula rodona amb Olga Margalef –voluntària gracienca a l’illa de Lesbos–, Bru Aguiló –activista de Fotomovimiento– i dos membres del Sindicat Popular de Venedors Ambulants. Després hi haurà un vermut musical i un dinar popular amb un menú de set euros. La diada acabarà amb un concert de la Comunidad Pukaj Wayra. MPG afirma que tots els beneficis “seran destinats a ajudar els refugiats de Grècia”.

Això per una banda, ja que paral·lelament hi haurà un esmorzar solidari a l’escola The Playhouse –al carrer Mozart, 10– a partir de les 10 del matí on els participants podran escriure missatges als refugiats i els més petits fer un dibuix per decorar les motxilles portanadons que enviaran més endavant a Grècia, per tal que els refugiats sàpiguen que “hi ha gent d’altres parts d’Europa que es preocupa per ells i que desitja que trobin un lloc millor” per viure-hi.

A més, es farà un recapte solidari per ajudar a finançar l’enviament de les motxilles portanadons als refugiats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram