L’antiga seu de la Henkel, envoltada amb una tanca. Foto: Línia Gràcia

Les obres per convertir en hotel l’antiga seu de la Henkel s’han posat en marxa aquesta setmana. De moment només es pot observar una tanca perimetral al voltant de l’edifici, però la imatge retrata simbòlicament com els interessos contraposats dels promotors de l’hotel i del veïnat, o almenys d’aquells veïns que han alçat la veu, han acabat desembocant en una victòria dels primers. De fet, la victòria dels promotors va quedar clara quan es va conèixer que l’hotel tiraria endavant per silenci administratiu durant el mandat de Xavier Trias.

Aquest dimecres, però, la tinent d’alcalde d’Urbanisme, Ecologia i Mobilitat, Janet Sanz, va explicar que Ajuntament, promotors i l’Associació de Veïns del Camp d’en Grassot han treballat de forma conjunta per aconseguir un acord que ha de permetre que l’hotel sigui “respectuós amb la convivència ciutadana”.

Això serà possible després que s’hagi pactat que els veïns puguin fer un seguiment de l’obra i que el projecte inclogui un espai d’ús veïnal.

Així doncs, el barri del Camp d’en Grassot s’afegeix als 55 punts de la ciutat on s’hi faran nous hotels malgrat la moratòria decretada per l’alcaldessa Ada Colau quan va arribar al govern de la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram