La Fundació Festa Major va presentar el passat 29 de febrer els primers preparatius per a la celebració del Bicentenari de la Festa Major.

Una de les grans novetats d’enguany és la posada en marxa d’un procés participatiu, que acabarà el 13 de maig, amb el qual es vol que la ciutadania pugui participar en el disseny d’aquesta celebració a través de respondre les dues preguntes següents: ‘Com t’imagines el Bicentenari de la Festa Major de Gràcia?’ i ‘Quines activitats proposaries o creus que poden faltar?’. La resposta es pot enviar a través de correu electrònic ([email protected]) o escrivint-ho en una butlleta i dipositar-la a una de les bústies que hi ha a la seu de la Fundació Festa Major, a la Violeta o a la seu del Districte.

La celebració del Bicentenari de la Festa Major es farà entre el maig del 2017 i el maig del 2018. El regidor Badia, la presidenta de la Festa Major, Carla Carbonell i el comissari del bicentenari, Josep Mañà, van explicar que volen que l’edició del 2017 marqui un punt d’inflexió.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram